RULOURI DE TABLA DECAPATE

TABLA RULOU LAMINATA LA RECE

RULOURI DE TABLA ZINCATE LA CALD

RULOURI

decapate, laminate la rece şi zincate

Oferta Marcegaglia de rulouri laminate la cald, rulouri laminate la rece şi rulouri zincate se adresează tuturor sectoarelor de producţie de semifabricate din oţel, printre care amintim industria mecanică, ambalare, construcţii şi mobilă, electrocasnice şi sisteme HVAC.

Prelucrarea de rulouri Marcegaglia se realizează în principal în fabrica din Ravenna, polul logistic principal al grupului care permite optimizarea resurselor şi constituie punctul de referinţă pentru întreaga zonă mediteraneeană. Cu infrastructuri noi pentru descărcarea, depozitarea, manipularea şi expedierea de rulouri, Marcegaglia Ravenna dispune, de asemenea, şi de un chei portuar privat de 700 metri cu 5 macarale dedicate şi o reţea feroviară internă.

Punerea în funcţiune a unor noi mari instalaţii la sediul din Ravenna a permis creşterea totală a capacităţii de producţie şi dublarea producţiei de material zincat la cald şi prevopsit. O nouă linie pentru oţeluri zincate cu grosime mare permite obţinerea unor noi caracteristici tehnice şi finisaje ale suprafeţelor, cu un înveliş zincat de la Z50 la Z600 g/mp.

APLICAȚII TIPICE