PLATBANDE DECAPATE ŞI ÎNDREPTATE

PLATBANDE LAMINATE LA RECE

PLATBANDE ZINCATE LA CALD

PLATBANDE INFASURATE ÎN RULOURI

BENZI

decapate, laminate la rece şi zincate

Gama de benzi din oţel Marcegaglia laminate la cald, laminate şi finisate la rece, zincate la cald este dezvoltată pentru a satisface cerinţele standard şi speciale ale multor sectoare de producţie de referinţă.
Caracteristicile unice ale reţelei de producţie şi ale logisticii Marcegaglia permit crearea unor sinergii cu clienţii conţinând filiera şi procesele industriale pentru optimizarea achiziţiilor şi livrărilor, dezvoltarea calităţii şi a specificaţiilor tehnice dedicate, precum şi furnizarea de produse standard.

Oţelurile pentru industria auto, oţeluri pentru tăiere fină, pentru motoare electrice sunt câteva dintre foarte multele aplicaţii ale benzilor înguste din oţel Marcegaglia care cuprind în prezent, în afară de calitatea ştanţării profunde, oţeluri magnetice semiprocesate şi oţeluri zincate cu suprafaţă netedă lucioasă pentru aplicaţii specifice industriale.

Producţia de benzi profilate Marcegaglia se realizează în 4 locaţii europene: Ravenna, Gazoldo degli Ippoliti şi Corsico în Italia, Kluczbork în Polonia. Prelucrarea benzilor se regăseşte şi în activităţile de la sediile de producţie braziliene din Garuva.

Marcegaglia a diversificat producţia cu ajutorul propriei reţele, prin dezvoltarea unei game specifice de produse în locaţii dedicate, ca de exemplu relaminarea unor benzi înguste pentru utilizări speciale în sediul din Gazoldo degli Ippoliti (Headquarters grupului).

APLICAȚII TIPICE