Marcegaglia Ravenna se numără printre câștigătorii ediției din 2020 a Premiilor Globale în Excelență ale Industriei Oțelului

29 iulie 2020

Marcegaglia Ravenna se numără printre câștigătorii ediției din 2020 a Premiilor Globale în Excelență ale Industriei Oțelului

Cu ocazia „Ediției din 2020 a Premiilor Globale ale Excelenței în Industria Oțelului”, sponsorizată de Fastmarkets, Marcegaglia Ravenna a prezentat 5 aplicații în trei categorii diferite, mulțumită următoarelor două proiecte inovative: Tensil Pro și Smart Line. Primul a fost conceput și dezvoltat în totalitate de către Marcegaglia Ravenna, iar al doilea este rezultatul unei colaborări fructuoase cu Fives.Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc pe 24 iulie, prin conexiune de la New York.

Marcegaglia Ravenna a câștigat premiul pentru „Cele mai bune îmbunătățiri operaționale”, în timp ce duo-ul Fives+Marcegaglia l-a câștigat pe cel pentru „Servicii în Tehnologia Informației”.

Aceste premii sunt rezultatul rolului strategic asumat de departamentul de cercetare și dezvoltare din cadrul Grupului Marcegaglia în ultimii ani, concentrat pe procese de îmbunătățire continuă și pe dezvoltarea de soluții inovative. În ultimii cinci ani, o structură de cercetare și dezvoltare a fost implementată în fabrica din Ravenna, pe baza competențelor unor organisme de excelență, care susțin ingineria proceselor pentru îmbunătățirea ariei de producție și care cercetează soluții de produse personalizate în conformitate cu nevoile clienților.

Tensil Pro este un sistem de detecție online pentru caracteristicile mecanice ale materialelor. Acesta a fost creat pentru a îmbunătăți calitatea produselor și eficiența proceselor. Tensil Pro este aplicat tuturor materialelor mecanice, tuturor oțelurilor magnetice și non-magnetice, aliajelor de aluminiu sau cupru, începând cu procesul de laminare la cald.

Smart Line, pe de altă parte, s-a născut din colaborarea dintre Marcegaglia și Fives, din combinarea experienței extinse a Tensil Pro și Fives în ce privește automatizarea industrială. Smart Line integrează toate procesele de producție a bobinajelor, începând de la laminarea la cald și până la produsul finit.

Tensil și Smart Line permit îmbunătățirea costurilor de producție mulțumită economiei de energie și creșterii productivității, pentru a obține o omogenitate mai mare a caracteristicilor mecanice (în special pentru sectorul auto), pentru a studia tendințele în ce privește calitatea și procesele, așa cum variază acestea în funcție de materia primă (pentru a atenua diferențele dintre diferiți furnizori și oțelării).

Mai multe informații:

Marcegaglia Ravenna
telefon +39. 0544 516 611
ravenna@marcegaglia.com

Contactaţi-ne

MARCEGAGLIA ROMANIA
Taietura Turcului, nr.47
400221 Cluj-Napoca România
phone +40 . 264 560 560
fax +40 . 264 560 561
romania@marcegaglia.com

HEADQUARTERS

via Bresciani, 16
46040 Gazoldo Ippoliti,
Mantova Italy
phone +39 . 0376 685 1
info@marcegaglia.com
www.marcegaglia.com

Aboneaza-te la Newsletter

Share on:

Comments are disabled.