Marcegaglia, partenerul pentru excelență în industria constructoare de mașini

13 Martie, 2019

Marcegaglia, partenerul pentru excelență în industria constructoare de mașini

Piața internațională a autovehiculelor cunoaște o tendință în permanentă creșterede a reduce greutatea vehiculelor prin reducerea motorului și crearea de aspecte care au ca scop reducerea greutății.

Marcegaglia, partenerul pentru excelență în industria constructoare de mașini, ca răspuns la această tendință, oferă producătorilor de mașini și producătorilor de echipamente originale soluții dedicate care le permit să obțină vehicule mai ușoare, contribuind astfel la reducerea emisiilor de dioxid de carbon, optimizând costurile și asigurând cele mai înalte standarde de siguranță.

Marcegaglia Specialties, compania din grupul Marcegaglia dedicată prelucrării oțelului inoxidabil pentru producția de țevi, produse plate și bare trefilate la rece, a dezvoltat soluții pentru piața autovehiculelor, îmbogățind oferta de produse din oțel inoxidabil cu o gamă de rulouri și table cu finisaje 1D și 2D/2B și îmbunătățind capacitatea de formare și trefilare a produselor din ferită plate stabilizate printr-un tratament de suprafață special combinat cu un proces de decălire aproape tranzitoriu.

Marcegaglia a dezvoltat și cunoștințe specifice în sectorul produselor plate din oțel inoxidabil și a țevilor sudate pentru sisteme de eșapament (colectoare, țevi frontale și centrale, racorduri flexibile, catalizatoare, amortizoare, țevi de eșapament) și al aplicațiilor de hidroformare, precum și al secțiunilor cu formă personalizată pentru cadrele de autobuz și alte aplicații structurale în industria vehiculelor comerciale.

Atenția specială acordată segmentului de piață al camioanelora dus la dezvoltarea unor țevi sudate laser cu diametru mare, cu toleranțe foarte mici și performanță ridicată.

Pentru a optimiza fluxurile și a asigura servicii exacte, flexibile și la timp, Marcegaglia a creat o rețea de 11 centre logistice în întreaga Europă pentru a deservi cât mai bine piața autovehiculelor cu trenuri, vase sau camioane.

Numeroșii ani de experiență în producția de oțel, împreună cu cunoștințele unice și o echipă C&D internă i-au permis companiei Marcegaglia să satisfacă nevoie clienților și standardele specifice pentru a optimiza procesul de producție, chiar și pentru livrările mici.

Personalizarea include și ambalarea specifică a produselor în conformitate cu nevoile fiecăruia.

Datorită acestor cunoștințe de specialitate, în prezent grupul se află între primii furnizori de echipamente originale din lume.

Contactaţi-ne:

+39 0376 685 367 | inox@marcegaglia.com

Contactaţi-ne

MARCEGAGLIA ROMANIA
Taietura Turcului, nr.47
400221 Cluj-Napoca România
phone +40 . 264 560 560
fax +40 . 264 560 561
romania@marcegaglia.com

HEADQUARTERS

via Bresciani, 16
46040 Gazoldo Ippoliti,
Mantova Italy
phone +39 . 0376 685 1
info@marcegaglia.com
www.marcegaglia.com

Aboneaza-te la Newsletter

Share on:

Comments are disabled.